Yritysvalmennukset

Muutoskykyä luovasti

Haluatko vahvistaa tiimiäsi muutoksen keskellä?

Muuttuvissa olosuhteissa ja muutoksissa tarvitaan kykyä sopeutua, kehittyä ja pysyä toimintakykyisenä. Muutoskyvyn kehittäminen auttaa myös palautumisessa, kriiseistä toipumisessa ja kyvyssä kääntää vastoinkäymiset vahvistaviksi opeiksi tietoisen tunteiden kohtaamisen kautta…

Yritysarvot teoiksi

Toivoisitko että yritysarvonne näkyisivät vahvemmin tiimisi jokapäivän teoissa?

Yhdessä koko tiimin kanssa sukellamme syvälle yrityksen arvojen merkityksellisyyteen. Tutkimme yrityksen eteenpäin vieviä arvoja tunnetasolla ja selvitämme kuinka ne esiintyvät eri rooleissa jokapäiväisessä työssämme. Tämän kautta yhteinen visio selkenee, ymmärrys kasvaa, sekä vuorovaikutus paranee, rakentaen onnellisemman ja menestyksekkäämmän tiimin…

Elämämme muuttuvassa maailmassa vaatii meiltä jatkuvaa mielen taipuisuutta ja taipuisuus vaatii meiltä sisäisten vahvuuksien ja arvopohjan löytämistä ja vahvistamista.
Että voisimme olla tasapainoisemmassa vuorovaikutuksessa itseemme ja itsemme kautta maailmaan. Tällöin voisimme olla hyvinvoivia työntekijöitä, joista rakentuu toimivia tiimejä ja menestyksekkäitä yrityksiä.

Sinakon sydän sykkii yrityksesi menestykseen, siksi halusimme kehittää toimivien tiimien rakennusaineet leikkimielisen luoviksi valmennuksiksi. Mihin lisäsimme reilun lorauksen positiivista eteenpäinvievää energiaa, sokeriksi paljon iloa, pohjaksi luottamuksesta syntyvää aitoa tuntemista, joka lopuksi maalataan lämpöisessä toivon ilmapiirissä eteenpäinvieväksi voimaksi.

Vuorovaikutustaiteen voimalla sairauspäiviä vähemmäksi ja yrityksen tuottavuus kasvuun positiivisuudella.

Olisiko tämä teidänkin yrityksen unelma?