Meistä

Minna Pietarinen

Miksi Minna ja vuorovaikutustaide?

Taiteen tekemisestä ja kirjoittelusta syntyi jo alle kouluikäisenä lapsena tiedostamaton kanava purkaa herkän ja ujon tytön sisintä. 

Alkoi syntymään runoja, tarinoita ja taidetta elämästä

Elämä antoi 8 lasta, joista kolme pientä enkeliä rakensi sillan kaikkeuteen.

Ikävä, suru ja suuret elämänmuutokset, irrottautuminen lapsuuden kasvupohjan uskonnollisesta yhteisöstä käyden läpi samaan aikaan avioeroa, saivat maalaamaan omia umpikujia vapaiksi. Saivat opiskelemaan taidetta, joka johti taideterapiaan ja siitä taideterapian opintoihin avaten ymmärryksen taiteen syvimmästä merkityksestä ihmisyydessä, sen tuomasta vapaudesta elää kanavoiden tunteita värein rikkoen, rakentaen ja sanoittaen. Maalaten itselle sen omannäköisen elämän ymmärtäen luovuuden olevan ihmisen selviytymiskyvyn voima ja että sitä kykyä voi itse kehittää. Ihmismieli on hyvin joustava ja venyvä.

Tästä pääset katsomaan YLEn Tuhkimotarinoita ohjelman Minnasta.

Syntyi monia näyttelyitä, tositarinoista syntyi peilejä, mihin oli helppo muiden samaistua ja löytää kadonnutta itseään, saada vertaistukea tunteilleen ja kokemuksilleen. 

Syntyi halu auttaa ihmisiä löytämään tätä elämisen vapautta taiteen kautta hoivakodeissa, päihderiippuvaisten läheisten kanssa, pitkäaikaistyöttömien, nuorten ja lasten parissa. 

Syntyi halu opiskella ammatti luontaisesta vahvuudesta ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi ja tuoda tämä kaikki ihmisenä olemisen vapauden ilo ja voima työpaikoille, että tiimit voisivat paremmin ja yritykset menestyisivät.

Että me ihmisinä voisimme hyvin ja olisimme hyviä toisillemme.

Logoart taideterapia -ohjaaja
Taiteilija
Sisustussuunnittelija
Ratkaisukeskeinen valmentaja

Peppi Stünkel

Rakastan auttaa, inspiroida ja motivoida ihmisiä eteenpäin elämässään, auttaa löytämään vastauksia ja tekemään oivalluksia. Työssäni tärkeintä minulle on merkityksellisyys ja se että asiakkaani löytävät juuri oikean ratkaisun itselleen ja positiivisen suunnan eteenpäin.

Olemme Minnan kanssa kehittäneet konseptin nimeltä “vuorovaikutustaide”, se on valmennus jossa me maalaamalla sukellamme valitsemaasi teemaan, tunnetasolle asti. Jossa vuorovaikutus itseen ja muihin muuttuu värien kautta selvemmäksi ja helpommaksi ja sitä kautta teoiksi. Maalaamalla haasteen näkyväksi voimme käsitellä sitä aivan uudella, erittäin tehokkaalla tavalla – sitä haluamme tuoda juuri teille.

Minulla on kokemusta korporaatio urasta kansainvälisen pelijätin leivissä, kansan järjestöistä koulutuksen ja luonnon suojelun parissa sekä myynnin ja markkinoinnin johtamisessa ja olen tuonut kaikista kokemuksistani paljon oppeja nykyiseen työhöni. Tietenkin siihen on tullut paljon oppeja myös matkustelusta ympäri maailmaa, eri kulttuureissa työskentelystä, yrittäjyydestä ja yksinhuoltajuudesta, kuin myös ihanista harrastuksista kuten leijalautailusta, laskettelusta ja juoksusta.

Ota mielellään yhteyttä niin jutellaan lisää!


Ratkaisukeskeinen valmentaja
Bachelor of Arts Hons Communication Design
BTEC European Media Studies

Meksikon Suomen Suurlähetystön kirjoittama juttu Pepistä:

Yksi miljoonista: Peppi Stünkel elää kuten opettaa

Sinako

Missio, visio ja arvot

Missiomme

Haluamme valmennuksemme kautta auttaa ihmisiä löytämään vastauksia ja vahvistamaan hyvinvointiaan. Valmennuksemme tavoitteena on, että yritykset saavuttavat menestyksen tukemalla tiimien hyvinvointia kehittämällä ja vahvistamalla vuorovaikutustaitoja, sekä muutosten kohtaamiskykyä ja arvopohjaa.

Ymmärsimme, että ihmisen kyky ajatella luovasti ja luovuuden lisääminen ovat kaiken joustavan kehityksen ja muutoksen suurimmat mahdollistajat. Syntyi vuorovaikutustaide.

Vuorovaikutustaidetta haluamme yritysten lisäksi tuoda myös hoivakoteihin ikäihmisille iloksi ja voimaksi, sekä nuorille kehityksen kannustukseksi. Nuorten kanssa pyrimme vuorovaikutustaiteen kautta luomaan uskoa itseensä ja tulevaisuuteen, sekä saamaan aikaan voimaantumisen tunteen.

Taidenäyttelymme tuovat vertaistuellista vuorovaikutustaidetta uusiin tiloihin ja uusiin ympäristöihin. Ne osallistuttavat ihmisiä ja innostavat luomaan syvempää ja merkityksellisempää vuorovaikutusta, niin itseensä kuin muihin, taiteen keinoin.

Visiomme on luoda vuorovaikutustaiteen ja valmennusten myötä toivoa ja empatiaa maailmaan.

Arvomme ovat empatia ja toivo – luovasti ja leikkimielisesti.