Taide

Taidetta myynnissä kaupassamme

Minna Pietarinen on maalannut kaikki taideteokset jotka ovat myynnissä näyttelyissämme ja taidekaupassa. Osa teoksista on saatavilla myös julisteina ja kortteina ym. Minna maalaa sinulle ja yrityksellesi tilauksesta joten ole yhteydessä toiveittesi tai kysymyksiesi kanssa. 

Nauti taiteesta galleriassamme

 Galleriassa voit selata Minnan teoksia aikojen takaa ja käyttää inspiraationa omalle tilauksellesi. Teemme mielellämme yhteistyötä kanssasi joten ole vapaasti yhteydessä toiveittesi kanssa.

Haluaisitko itsellesi tai lahjaksi taideteoksen, josta sinulla on mielessäsi ajatus, jokin kuva tai tunne?

Maalaan sinulle sellaisen. Saat itse määritellä koon, värit, kuvan sisällön ja tunnemaailman. Minulta on paljon tilattu taidetta, mihin halutaan jokin elämää eteenpäinvievä voiman tunne, jokin kaunis muisto, toivo, jokin mikä muistuttaa joka päivä siitä sisimmässä ja näin ohjaa omia tunteita näkemään sen voiman.

Olen maalannut myös paljon muotokuvia ja ihmisen kaunista alastonta vartaloa.

Teen myös hiilitöitä, niissä suosittuja ovat olleet juuri muotokuvat.

Tilaustaiteen voi myös yhdistää valmennusmatkaan, missä käydään ensin yhdessä ratkaisukeskeisen valmennuksen avulla elämän solmuja auki ja läpi, löydetään avaimia ja tehdään tavoitteita. Lopuksi maalaan nuo eteenpäinvievät tavoitteet, ne tunteet muistutukseksi jokapäiväiseen arkeen siitä omasta voimasta ja suunnasta.