Taidenäyttely
Tarinoita elämästä

Minna Pietarinen

Tarinoita elämästä -taidenäyttely

Lämpimästi tervetuloa Tarinoita elämästä -taidenäyttelyyn 8.6 -31.8.2022 Haminan vanhassa oikeussalissa ympyräkaupungin sydämessä os. Raatihuoneentori 4.

Elämänsävyisessä näyttelyssä näemme Minna Pietarisen inspiroivaa taidetta, jonka jokaisen teoksen mukana kulkee Minnan kirjoittama tarina, joka vie meidät yhä lähemmäksi Minnan filosofisia ajatuksia elämästä. Näyttelyn järjestää yhteistyössä Sinako, The Hotel ja Haminan kaupunki.

Näyttelyn vapaamuotoinen avajaistilaisuus järjestetään 8.6. 2022 klo 18 ja tilaisuuden avaa Haminan kaupunginjohtajan Hannu Muhosen edustajana, Haminan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Titta Erkkilä ja olette kaikki lämpimästi tervetulleita!

Avajaisiin voit rekisteröityä ohessa olevasta kaavakkeesta.

Näyttely on kaikille ilmainen ja teokset ovat myytävänä osoitteessa: www.sinako.fi/taidekauppa

Tarinoita elämästä - luova valmennus sinulle

9 Kesäkuuta 2022
klo 17- 20:00

Haminan vanha oikeussali, 
Raatihuoneentori 4

Kesto: 3h
Hinta: €139

Näyttelyn yhteydessä Sinakon ratkaisukeskeiset valmentajat Minna Pietarinen ja Peppi Stünkel järjestävät luovan Tarinoita elämästä- valmennuksen, joka perustuu heidän kehittämään konseptiin: vuorovaikutustaiteeseen. Valmennus antaa mahdollisuuden osallistujille kurkistaa hieman syvemmälle oman elämänsä pinnan alle, taiteen voimin.

Tämä luova valmennus sopii sinulle joka haluat tulla pienelle tutkimusmatkalle itseesi, taiteen kautta. Sinun ei tarvitse ns. ”osata maalata” sillä siitä ei ole tässä valmennuksesta kyse vaan tarvitset vain rentoa heittäytymistä luovuuden maailmaan ja halua pitäa hauskaa värien kanssa. Valmennus on leikkimielinen ja hauska, mutta samalla siinä on voima viedä  meidät syvälle itseemme. Tämä auttaa meitä ymmärtämään itseämme paremmin ja sitä kautta muita ja maailmaa.

Maalaamme akryyliväreillä mutta sinun kannattaa kuitenkin laittaa päälle sellaiset vaatteet ettei pieni maali niissä haittaa, tai sitten tuoda mukaan suojaksi vaikka oma essu. Kaikki maalaustarvikkeet sisältyvät valmennuksen hintaan.

Valmennukseen mahtuu max 30 elämäntaiteilijaa, voit varata paikkasi ostamalla lipun allaolevasta napista.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email