Valmennukset

Yksilöille

Sinäkö se olet, se itsesi puuttuva palanen?

Autamme sinua löytämään itsesi, sekä sinua eteenpäin vievän suuntasi positiivisuuden voimin. Ratkaisukeskeisinä valmentajina olemme sinulle rinnallakulkijoita, kuuntelijoita ja kysymysten asettajia. Luotamme siihen, että kaikki vastaus ja viisaus on sinussa.

Valmennus on tämänhetkisen tilanteen kartoittamista ja tavoitteiden asettamista. Sinusta löytyvien oivallusten kautta eteenpäin menemistä tavoitteellisesti, kohti sinun unelmiasi…

Nuorille

Kuka minä olen, minne minä olen menossa, minne maailma on menossa?

Vuorovaikutustaidetta nuorille etsimään, löytämään ja vahvistamaan minäkuvaa, omaa elämänsuuntaa ja luottamusta itseen, maailmaan ja tulevaisuuteen luovien valmentavien työkalujen avulla.

Koska minulla on lupa olla minä juuri tällaisena kuin olen ja olen riittävän hyvä. Se paras versio itsestäni. Silloin olen hyvä itselleni ja maailmalle.

Ikäihmisille

Kaipaavatko teidänkin hoivakodin asukkaat luovuuden iloa ja uusia tunteiden ilmaisun muotoja?

Ne herkät, kauneimmat elämää nähneet kädet. Ne tarinat, ne eletyn polun tarinat vapisevin pensselein muotoutuu paperille. Se hymy, se ilo, minä tämän tein, minun omat käteni maalasi, miten kaunis väri, minä osaan, minä pystyn, minä uskallan, olen siis oikea taiteilija. Vaikka en enää oikein kuule, näen huonosti, en pysty kävelemään, ajatukset eivät enää muotoudu sanoiksi, käteni ei enää pysty käsitöihin, mutta minä voin maalata…

Muille ryhmille

Toivotko ryhmällesi luovan tekemisen voimaa ja iloa?

Riippumatta siitä onko ryhmäsi ystäväporukka, jalkapallojengi tai kansanjärjestö, luova tekeminen sekä vahvistaa että yhdistää ryhmääsi. Vuorovaikutustaide on nimenomaan taidetta joka edesauttaa vuorovaikutustanne ja voimaannuttaa sekä yksilöitä että yksikköä.