Maalaa tiimin kanssa

Haluatko vahvistaa tiimiäsi muutoksen keskellä?

Muuttuvissa olosuhteissa ja muutoksissa tarvitaan kykyä sopeutua, kehittyä ja pysyä toimintakykyisenä. Muutoskyvyn kehittäminen auttaa myös palautumisessa, kriiseistä toipumisessa ja kyvyssä kääntää vastoinkäymiset vahvistaviksi opeiksi tietoisen tunteiden kohtaamisen kautta.

Valmennuksessa Minna ja Peppi tuovat tiimiisi luovien työkalujen kautta ymmärrystä yksilöiden omasta muutoskyvystä, tietoisuuden kautta ymmärrystä sen rajattomista kehittymisen mahdollisuuksista. Valmennuksen teemana voi olla mikä tahansa toivomasi aihe, mitä käsittelemme eteenpäinvievästi maalaamalla tunteitamme aiheesta. Me kutsumme sitä vuorovaikutustaiteeksi, sillä taide mahdollistaa syvemmän ja helpomman vuorovaikutuksen teemasta.

Vuorovaikutustaide lisää turvallisuuden tunnetta ja avaa tämän kautta jokaiselle luottamusta uskaltaa olla aito tunteva minä. Tunteva ihminen on empaattinen itselleen ja tiimilleen. Tämän kautta tiimisi  kasvaa vahvemmaksi ja yritys on tiimien kanssa yhdessä vakaalla matkalla kohti menestystä.

Kesto: 3h

Koko: 5 – 20

Hinta: Alk 1 500e alv. 0e

Kesto: 1-2 päivää

Koko: 5 – 20

Hinta: Alk 2 800e alv. 0e